Waddinxveense Jeugd Kampioenschappen (WJK)

De laatste jaren organiseren de jeugdcommissies van de 3 Waddinxveense tennisverenigingen de Waddinxveense Jeugd Kampioenschappen (WJK). Deze jeugdkampioenschappen zijn meestal de eerste vrijdag in juli.

Ben je jeugdlid van TV Waddinxveen, Be Fair of de Gouwe Smash? Doe dan mee aan dit evenement! Er worden jongens- en meisjesdubbels gespeeld.

Tennis je nog maar net of met rode (1/4 veld) en oranje (3/4 veld) ballen? Voor jullie zijn er enkel partijtjes.

Het kost ongeveer 4 euro om mee te doen en het is leuk als je met iemand van 1 van de andere verenigingen inschrijft! Je kunt natuurlijk ook met iemand van onze eigen club meedoen. Heb je geen medespeler, laat dit dan weten aan de JC ([email protected]).

De kampioenschappen duren van 16.00 tot ongeveer 21.00 uur. Geef een eventuele verhindering (hoe laat uit school of tennisles) duidelijk aan, dan kunnen we daar bij de planning rekening mee houden!

Actuele informatie 2023:
Op vrijdagmiddag 8 september 2023 worden de Waddinxveense Jeugd Kampioenschappen (WJK) gehouden. En dit jaar bij onze eigen club! Jeugdleden kunnen wedstrijden spelen tegen kinderen van de andere Waddinxveense tennisverenigingen en tegen clubmaatjes. Uiteraard op je eigen niveau. Dus zet 8 september alvast in je agenda, meer info volgt!

Inschrijving start meestal begin juni.

De jeugdcommissies