Tennis- en padellessen

Klaas Andringa en Mike Hoffmans staan voor jullie klaar als het gaat om het bijbrengen van de fijnste tennistechnieken en tactieken. Junioren en senioren kunnen bij beiden terecht en beiden zijn ook gediplomeerd tennisleraar. Onze trainers werken nauw samen om jullie de beste kwaliteit te kunnen leveren. Om les te kunnen nemen bij deze trainers moet je lid zijn van onze vereniging.

De trainers zijn regelmatig op het park te vinden dus dan kun je alvast kennismaken met hen.

Mike Hoffmans

Mike is te bereiken via nummer: 06-1310 0451 of [email protected]

Mijn naam is Mike Hoffmans, woonachtig in Waddinxveen en eigenaar van Tennis- en Padelschool Waddinxveen. Na circa 6 jaar gewerkt te hebben voor een grote tennisschool in de omgeving, heb ik in 2012 MH-sports opgericht. Dit jaar verzorgt MH-sports voor het 10de jaar de trainingen op Be Fair. Tijd voor een naamsverandering, logoverandering en vernieuwde website.

De leraren van Tennis & Padelschool Waddinxveen zijn een hecht team fanatieke tennissers die naast vele uren tennis en padeltraining verzorgen ook zelf veel op de baan te vinden zijn. Wij verzorgen tennis en padeltrainingen voor zowel de beginnende als gevorderde tennissers alsmede specifieke conditietraining (HITT). Onze visie is dat wij willen bijdragen aan het leren en/of naar een hoger niveau tillen van jullie tennis/padelspel. Iedere tennisser of padeller staat met een ander doel op de baan. De technieken en oefeningen die wij aanreiken, worden natuurlijk door ons afgestemd op uw doelen en wensen. Wij bieden trainingen op maat. Waarbij er aandacht wordt besteed aan zowel de tactische, als de technische, mentale en conditionele onderdelen van de tennis en padelsport. 

Start u zoon of dochter met tennislessen, dan laten wij ze graag kennismaken met Tenniskids. Dit is op een spelende manier kinderen verbeteren in de tenniseigenschappen, in het samenwerken en in de algemene coördinatie. Maar het gaat vooral om de kinderen PLEZIER te laten beleven met het spelletje tennis. Tijdens de tennislessen passen wij het bewust en onbewust leren toe, door kinderen oefeningen en spelvormen te geven waarin wij ze uitdagen om d.m.v. techniek of tactiek hun doel te bereiken. Wilt u zoon of dochter kennis maken met tennis, dan is het altijd mogelijk om deel te nemen aan een gratis proefles.

Hopelijk heb ik u nieuwsgierig gemaakt en tref ik u binnenkort op de tennisbaan. Graag meer informatie? Zie bovengenoemde contact gegevens en neem alvast een kijkje op https://www.tennisenpadelschoolwaddinxveen.nl/

Tennis en Padel school Waddinxveen

Klaas Andringa

Klaas is te bereiken via nummer: 06-4876 0367 of [email protected]

Klaas is inmddels 50 jaar trainer bij tennisvereniging Be Fair. Zelf speelt hij ook nog regelmatig een wedstrijdje in het eerste (veteranen) team van de club. Niet meer zo snel als vroeger, maar minstens zo gedreven om te winnen.

Deze 66-jarige bonk ervaring heeft in al die jaren duizenden mensen enthousiast gemaakt met het tennisspel en daarnaast ook nog meer dan 30 jonge tennisleraren opgeleid. In al die jaren is Klaas echter niet minder energiek op de baan en weet hij elke les vol enthousiasme te brengen.

Wie weet wordt jij zijn volgende talent?  Al met al is Klaas een bevlogen persoonlijkheid die u graag van dienst wil zijn op tennisgebied.