4 gloednieuwe padelbanen in september 2022

Padel is in het buitenland al ongekend populair en ook in Nederland is dit een steeds meer gewilde sport voor een brede doelgroep. Steeds meer mensen willen kennismaken met padel of overwegen na langere tijd te hebben getennist over te stappen op padel. Dat komt goed uit, want sinds september 2022 heeft Be Fair 4 gloednieuwe padelbanen!

Padellen bij Be Fair Waddinxveen
Wij maken geen onderscheid tussen tennis- en padelleden. Ieder lid mag gebruik maken van zowel onze tennis- als padelbanen. Er zijn 8 tennisbanen en 4 padelbanen. Het is niet mogelijk om een lidmaatschap af te sluiten voor één van beide sporten. Het is ook niet mogelijk voor externen om onze banen te huren, omdat wij de banen graag altijd beschikbaar willen houden voor onze eigen leden. 

LidmaatschapMeld je aan via de lidmaatschapspagina. Voor vragen kan je een mail sturen naar [email protected]

Feestelijke opening 1 oktober 2022
Op zaterdag 1 oktober was de officiële opening van onze padelbanen.  Michaëlla Krajicek, Jennifer Andringa en de leraren van Tennis- en padelschool Waddinxveen hebben een geweldige demonstratiewedstrijd gegeven. 

Lessen
Je kunt lessen boeken bij Mike Hoffmans, woonachtig in Waddinxveen en eigenaar van Tennis- en padelschool Waddinxveen. Mike en zijn team staan graag ter beschikking om jou de kneepjes van het padel-vak te leren.
Lees meer over de lessen.

Padel toss-avond op maandag
Mocht je ook graag willen padellen maar ken je nog niet zoveel mensen en heb je nog geen eigen groepje? Voor die mensen organiseren we elke maandagavond de padel toss-avond. We hebben daarvoor op maandag van 19.30 uur tot 22.00 uur 3 padelbanen gereserveerd. Iedereen mag komen, je hoeft je niet aan te melden en je speelt steeds een half uur met wisselende partners en tegenstanders. We starten om 19.30 uur maar mocht je later willen instromen dan kan dat ook. In principe moet je lid zijn om mee te kunnen doen aan de tossavonden, maar als je iemand mee wil nemen die nog geen lid is maar het wel wil proberen, dan kan dat ook voor één keer (als introducee voor € 7,50). Wil iemand vaker meedoen, dan moet diegene ook lid worden. Be Fair zoekt nog vrijwilligers om de padeltosavond te begeleiden, je kunt je hiervoor aanmelden via [email protected].