Padel spelen

Be Fair heeft maar liefst 4 (outdoor) padelbanen! Om een baan te reserveren maak je gebruik van het afhangsysteem via onze clubapp (net als bij tennis). Voorlopig kun je alleen op het hele uur afhangen, de speeltijd is een uur per dubbel. 
 
Gratis leenmateriaal
We snappen dat je eerst wilt uitproberen of padel ook een sport voor jou is, voordat je hier materiaal voor aanschaft. Daarom heeft de club voor zowel volwassenen als junioren padelrackets- en ballen aangeschaft. Wanneer je wilt vrijspelen, leen je deze rackets en ballen achter de bar (alleen mogelijk wanneer er bardienst is). Hiervoor vul je ter plekke wat persoonlijke gegevens in op een uitgiftelijst en na afloop lever je de geleende spullen weer in. Je hoeft geen borg te betalen. Verder draag je bij padel gewone tenniskleding- en schoenen, dus dat is lekker makkelijk. 
 
Wil je je inlezen in de spelregels? Ga dan naar deze link, waar je ook een kort filmpje kunt kijken. 
 
Lessen
Je kunt lessen boeken bij Mike Hoffmans, woonachtig in Waddinxveen en eigenaar van Tennis- en padelschool Waddinxveen. Mike en zijn team staan graag ter beschikking om jou de kneepjes van het padel-vak te leren. 
Lees meer over de lessen.
 
Graag zelf een padelracket aanschaffen? Ook dan ben je aan het juiste adres bij onze tennis- en padelleraar Mike Hoffmans. Voor meer informatie over de aanschaf van een padel racket, het testen van een racket of ander materiaal, kun je met Mike contact opnemen.
 
Padel toss-avond op maandag
Mocht je graag willen padellen maar ken je nog niet zoveel mensen en heb je nog geen eigen groepje? Voor die mensen is er elke maandagavond de padel toss-avond. We hebben daarvoor op maandag van 19.00 uur tot 23.00 uur 3 padelbanen gereserveerd. Iedereen mag komen, je hoeft je niet aan te melden en je speelt steeds een half uur met wisselende partners en tegenstanders. We starten om 19.30 uur maar mocht je later willen instromen dan kan dat ook. In principe moet je lid zijn om mee te kunnen doen aan de tossavonden, maar als je iemand mee wil nemen die nog geen lid is maar het wel wil proberen, dan kan dat ook voor één keer (als introducee voor € 7,50). Wil iemand vaker meedoen, dan moet diegene ook lid worden. Be Fair zoekt nog vrijwilligers om de padeltosavond te begeleiden, je kunt je hiervoor aanmelden via [email protected].
 
Padel What's App Groep
Bij Be Fair hebben we voor onze leden die graag willen padellen een what's app groep gemaakt. Via deze app kan je makkelijk met 100 andere leden een padelafspraak maken. Zo leer je ook snel nieuwe mensen kennen en je hebt in korte tijd 4 mensen bij elkaar. Meld je hiervoor aan via deze link.
 
Blijf slepen
Na een controle door de KNLTB van onze tennisbanen, bleek dat ons tapijt er na die jaren nog goed bij ligt. Wat bijdraagt aan een langere levensloop van onze banen is regelmatig slepen. Dit is iets dat veel leden niet meer doen, wellicht ook uit onwetendheid. (Alleen bij vochtig weer moet je de tennisbanen niet slepen). Dit geldt niet voor onze nieuwe padelbanen. Door het slepen worden de zandkorrels weer netjes verdeeld over de baan. Bij deze dus de oproep aan alle leden om na elke speelbeurt, zowel bij tennis als padel, te slepen! 
 
Voor vragen kun je contact opnemen met [email protected].