RegioBank Van Eijk

RegioBank Van Eijk & Partners is de hoofdsponsor van het Be Fair Open Padeltoernooi.

Voor velen zal RegioBank Van Eijk & Partners een bekende naam zijn in Waddinxveen en omgeving. Eigenaar Theo van Eijk is sinds 2001 als financieel dienstverlener in Waddinxveen gevestigd en houdt sinds 2016 kantoor aan Zuidplaslaan 19 in Waddinxveen. RegioBank stimuleert de lokale betrokkenheid en ondersteunt via het VoordeBuurt Fonds sociale initiatieven in de omgeving en wil een verbindende rol spelen.

Daar waar de grootbanken zich uit de woonomgeving terugtrekken, vestigt de RegioBank zich bewust in de omgeving waar de inwoners en bedrijven zich vestigen. Zowel ouderen, gezinnen en jongeren, maar ook lokale ondernemers hebben behoefte aan een persoonlijk contact als het gaat om financiƫle zaken, hypotheken en verzekeringen. De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. RegioBank is zichtbaar in de omgeving, makkelijk toegankelijk en behulpzaam door hun persoonlijke benadering.

Van Eijk & Partners ondersteunt via crowdfunding o.a. dagbesteding De Tulp en kinderboerderij Dierendal en geeft onderricht op scholen. Verder worden diverse sportverenigingen ondersteund door RegioBank. Sport zorgt voor verbinding op sociaal en maatschappelijk gebied. Tennis- en Padelvereniging Be Fair speelt hierin een belangrijke rol. In september 2022 opende Be Fair 4 padelbanen. De banen zijn dagelijks druk bezet en het leverde onze vereniging een 'boost' aan nieuwe leden, maar ook veel tennis spelende leden zijn padel gaan spelen.

Van 17 tot en met 24 juni organiseert Be Fair een open tennis- en padeltoernooi, waarbij RegioBank Van Eijk & Partners de hoofdsponsor van het padeltoernooi zal zijn. Meer informatie over RegioBank Van Eijk & Partners: www.vepv.nl