Sponsoring

In het clubhuis is speciaal voor onze sponsoren een plasmascherm opgesteld, waarop vaste en bewegende reclame beelden van (lokale) ondernemers kunnen worden geprojecteerd. Deze reclame wordt continu en repeterend getoond op een groot scherm. Vele malen per dag wordt hierdoor de advertentie of boodschap vertoond.

Wil jij onze tennisvereniging met jouw bedrijf ondersteunen?

  • Onze banen zijn in principe altijd bespeelbaar en veel van onze leden maken dan ook gebruik van een jaarlidmaatschap. Reclame-uitingen zijn daardoor langer effectief en voor een grotere groep mensen.
  • De belangstelling voor competities en evenementen is groot. Be Fair is met meer dan 30 teams vertegenwoordigd in de diverse KNLTB competities en de leden schrijven zich ieder jaar weer massaal in voor de onderlinge toernooien zoals de clubkampioenschappen, de Ladiesday en het Ouder-Kind toernooi.
  • Ons Open 4/5/6/7 toernooi wordt al jarenlang goed bezocht door tennisspelers van andere verenigingen uit de regio en trekken bovendien veel toeschouwers.
  • Onze website wordt veelvuldig geraadpleegd door leden voor verenigingsinformatie, nieuws, activiteiten, bardienst, uitslagen en fotoreportages. Het is een uitstekende manier om uw logo of reclameboodschap te promoten.
  • De vereniging heeft om en op de baan sponsormogelijkheden, te denken aan een winddoek of boarding aan de hekken op goed zichtbare plaatsen. Onze vereniging heeft al vele jaren de steun van het regionale bedrijfsleven en de Waddinxveense middenstand. Zonder deze zeer gewaardeerde steun is het niet mogelijk om de diverse competities en evenementen te organiseren.
  • Wij beschikken over een aantrekkelijk bedrijfslidmaatschap. Een fiscaal aantrekkelijke vorm van lidmaatschap waarmee u sponsort en  “Vriend van de Tennisvereniging Be Fair” wordt. Klik hier voor meer informatie.

     

Wij maken graag een afspraak om de diverse mogelijkheden met u door te nemen.

Contact

Wim Plomp    06 5325 0250  
Klaas Andringa                  06 4876 0367  
Hans Ferber    06 5206 6812  

Je kan ook mailen naar [email protected]