Introducees

Introducé regels

Zo kun je toch tennissen of padellen met een familielid of kennis die geen lid is van onze vereniging. Of je neemt iemand mee naar onze banen die graag wil kennismaken met tennis of padel en misschien een lidmaatschap overweegt.

Een lid heeft mag een niet-lid uitnodigen als introducé, tegen betaling van € 7,50, met een maximum van 5 keer per persoon per seizoen. Het lid mag samen met zijn introducé gebruik maken van de faciliteiten van het park op dezelfde wijze als het lid er gebruik van kan maken.

Het reserveren van de banen gaat via de KNLTB ClubApp of website. Je reserveert voor de mensen die ook daadwerkelijk gaan spelen. Het is niet toegestaan op naam van iemand anders te spelen, dit geldt zowel voor leden als niet-leden. 

Reserveren

Bij het digitaal reserveren (via ClubApp of website) van een baan is er de optie 'Introducé toevoegen' onder Speler toevoegen. Vul na klikken op de +, naam en mailadres van de introducé in. De introducé krijgt dan ook de bevestiging van jullie reservering per mail.
Je gaat automatisch door naar iDeal om te betalen.

Betaling

Introductievergoeding via online afhangen wordt automatisch door het systeem berekend afhankelijk van de speeltijd.