Introducees

Introducé regels

Zo kun je toch tennissen met een familielid of kennis die geen lid is van onze vereniging. Of je neemt iemand mee naar onze banen die graag wil kennismaken met tennis en misschien een lidmaatschap overweegt.

Momenteel is het niet mogelijk om een introducé gebruik te laten maken van onze padelbanen. We willen nl. eerst onze huidige leden de kans geven om te gaan padellen en zullen de eerste periode beoordelen hoe de baanbezetting is.

Een lid heeft mag een niet-lid uitnodigen als (tennis) introducé, tegen betaling van € 7,50 per dag, met een maximum van 5 keer per persoon per seizoen. Het lid mag samen met zijn introducé gebruik maken van de faciliteiten van het park op dezelfde wijze als het lid er gebruik van kan maken.

Reserveren

Bij het digitaal reserveren (via ClubApp of website) van een baan is er de optie 'Introducé toevoegen' onder Speler toevoegen. Vul na klikken op de +, naam en mailadres van de introducé in. De introducé krijgt dan ook de bevestiging van jullie reservering per mail.

óf

Het lid betaalt de dagvergoeding aan de barmedewerker. De barmedewerker stelt een afhangpasje beschikbaar. Direct na afloop levert het lid het afhangpasje weer in bij de barmedewerker.

Betaling

Introductievergoeding via online afhangen wordt automatisch door het systeem berekend afhankelijk van de speeltijd.