Introducees

Introducees zijn van harte welkom!

Zo kun je toch tennissen met een familielid of kennis die geen lid is van onze vereniging. Of je neemt iemand mee naar onze banen die graag wil kennismaken met tennis en misschien een lidmaatschap overweegt.

Een lid heeft mag een niet-lid uitnodigen als introducé, tegen betaling van € 5,00 per dag, met een maximum van 5 keer per persoon per seizoen. Het lid mag samen met zijn introducé gebruik maken van de faciliteiten van het park op dezelfde wijze als het lid er gebruik van kan maken.

Reserveren

Bij het digitaal reserveren (via ClubApp of website) van een baan is er de optie 'Introducé toevoegen' onder Speler toevoegen. Vul na klikken op de +, naam en mailadres van de introducé in. De introducé krijgt dan ook de bevestiging van jullie reservering per mail.

Óf (pas weer mogelijk na versoepeling van de Corona maatregelen): Het lid betaalt de dagvergoeding aan de barmedewerker. De barmedewerker stelt een afhangpasje beschikbaar. Direct na afloop levert het lid het afhangpasje weer in bij de barmedewerker.

Betaling

De kosten per reservering worden verwerkt door onze ledenadministratie. Je ontvangt dan per email een factuur met betaalverzoek.