Be Fair in vogelvlucht

Onze vereniging

Tennis- en Padelvereniging Be Fair is een gezellige en actieve vereniging met in totaal zo'n 600 leden. De vereniging is opgericht in 1963 en is één van de grotere verenigingen in de regio. In 2006 zijn alle banen gerenoveerd en voorzien van een smash-court all-weather laag waardoor na regen snel kan worden doorgespeeld en ook in de winter de banen bespeelbaar zijn. Begin 2007 is het clubhuis gerenoveerd en zijn de kantine, baanreservering en publicatievoorzieningen gemoderniseerd. Dit alles draagt bij aan de goede sfeer en de gezelligheid, welke mogelijk wordt gemaakt door de grote groep actieve vrijwilligers die zich inzet voor de vereniging.

Ons park 'De Buitenhof' beschikt over 8 smash court buitenbanen en, sinds oktober 2022, over 4 outdoor padelbanen waar zowel 's zomers als in de winter op gespeeld kan worden. Alle banen zijn voorzien van een lichtinstallatie. In de winter kun je tot 's avonds 22.00 uur en in de zomer tot 's avonds 23.00 uur tennissen. We gaan 's morgens open om 9.00 uur. Voor het vrij spelen hanteren wij een digitaal afhangsysteem. Je kunt per keer 30 minuten afhangen om te singelen, 45 minuten om te dubbelen (tennis) of 60 minuten om te padellen.

Wat kun je bij ons verwachten?

  • Mix & Play voor senioren (18+): dit houdt in dat je gedurende een half uur willekeurig gekoppeld wordt aan nog drie andere spelers. Om vervolgens na deze periode weer met drie andere spelers verder te gaan. Een bijzondere leuke en gezellige manier om eens met andere leden kennis te maken. Wanneer kan ik Mix & Play spelen?
  • Padeltosavonden op maandagavond. Lees meer.
  • Voor de ontspanning na de inspanning beschikken we over een gezellig clubhuis met bar. De bar bemensen we zelf met leden op basis van een dienstenrooster.
  • Om alle leden op de hoogte te houden van het laatste nieuws, verschijnt er iedere maand een digitale nieuwsbrief. Via de website houden wij onze leden continu op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de vereniging.
  • Voor bardiensten en klussen werken wij met een dienstenrooster en hiervoor wordt een beroep gedaan op alle leden. Deze activiteiten blijken vaak een leuke kans om andere leden te leren kennen en op die manier houden we de kosten in de hand.

Voor elk niveau

Tennissen en padellen kan binnen onze vereniging op elk niveau. Meer informatie over de lessen op ons park.

Competitie en toernooien

Gedurende het gehele seizoen worden er diverse toernooien en activiteiten georganiseerd, waaraan iedereen kan deelnemen. Verder kan men indien mogelijk ook deelnemen aan de (districts)competitie op dinsdag, woensdagavond, donderdagmiddag, vrijdagavond,  zaterdag of zondag.

Belangstelling?

Lees meer over ons lidmaatschap of schrijf je direct in!