Clubagenda

Leden krijgen een overzicht van aankomende evenementen in een overzichtelijke clubagenda. De clubagenda staat op deze website (rechterkolom).

Evenementen

Gedurende het hele jaar kan je aan allerlei activiteiten binnen onze vereniging deelnemen. Hieronder hebben we er een paar uitgelicht voor je:

Mix & Play
Op maandagavond, vanaf 19.00 uur, kan je komen tennissen tegen andere leden van Be Fair. Deze avonden hebben een recreatief karakter, het gaat om het leren spelen van partijtjes en het leren kennen van je clubgenoten. Je speelt wedstrijdjes van een half uur, ieder half uur wordt je opnieuw ingedeeld tegen drie andere spelers. Naast Mix & Play is het ook mogelijk om vrijblijvend mee te spelen tijdens de woensdagmorgen en donderdagmiddag (heren).

Padel toss-avonden
Speciaal voor onze padel-leden organiseren we elke maandag de padel toss-avond. We hebben daarvoor op maandag van 19.00 uur tot 23.00 uur 3 padelbanen gereserveerd. Iedereen mag komen, je hoeft je niet aan te melden en je speelt steeds een half uur met wisselende partners en tegenstanders. We starten om 19.00 uur maar mocht je later willen instromen dan kan dat ook. 

Tennisseries
Voor de meer fanatieke spelers hebben wij de Tennis Series uitgevonden. Het werkt een beetje hetzelfde als Mix & Play echter, je speelt wedstrijden van drie kwartier en na de wedstrijd geef je het aantal behaalde games door. Aan het einde van de Tennis Series is er dus een kampioen! De speelrondes vinden eens per maand op maandag, gedurende het zomerseizoen, plaats.

Competitie
Dit is een belangrijk onderdeel van onze vereniging. Gedurende het voor- en najaar spelen er teams van Be Fair mee tijdens de diverse KNLTB competities. Competitie wordt gespeeld in de maanden april/mei/juni en september/oktober.

Open Toernooi
Een Open Toernooi is een toernooi wat wordt gespeeld bij een tennisvereniging en waar ieder KNLTB lid aan kan deelnemen. Natuurlijk heeft Be Fair ook een Open Toernooi, we durven te zeggen dat het toch wel één van de meest gezellige toernooien in de regio is! Ieder jaar, in week 25 (plm. half juni), wordt ons tennispark in het thema van het toernooi gehesen.

Van zaterdag tot zaterdag staat het park iedere dag bol van tennis, spannende wedstrijden en erg lekker eten… Vrijdagavond gaat het dak eraf tijdens de feestavond en op zaterdag is het finaledag! Deze zaterdag wordt ieder jaar omlijst met een geweldige BBQ en natuurlijk de finalewedstrijden. Het leuke is, als Be Fair lid kan je gewoon deelnemen in single, dubbel of mixed onderdelen. Een echte aanrader!

Clubkampioenschappen
Zegt al genoeg toch? Meet je tennistalent met anderen van Be Fair. Dé plek om je clubgenoten beter te leren kennen, op en naast de baan. Ieder jaar zien we leuke dingen gebeuren tijdens de clubkampioenschappen, het kan zomaar zijn dat je met je tegenstander op een later tijdstip een keer een toernooi speelt….

Interne najaarscompetitie
Onze eigenste tegenhanger van de KNLTB competitie. Unaniem verkozen tot leukste competitie binnen Be Fair! We kunnen zeggen…. sneller ben je niet ingeburgerd binnen Be Fair! Vier vrijdagavonden en één zaterdag(middag) speel je wedstrijden tegen andere teams, ingedeeld op speelsterkte. Na afloop van de vrijdagavond wedstrijden wordt er gezorgd voor lekkers bij de borrel. De vrijdagavonden staan garant voor erg veel gezelligheid. Op de afsluitende zaterdag worden de kampioenen gehuldigd en, niet onbelangrijk, want we houden van een feestje, ’s avonds is het tijd voor het afsluitende feest van het zomerseizoen! Tijdens deze avond wordt het clubhuis in een thema aangekleed en gaan we feestvieren!

De hierboven genoemde evenementen zijn de meest belangrijke bij onze vereniging. Naast deze evenementen worden er ook nog veel ééndagsevenementen of feestjes georganiseerd. Hou hiervoor de activiteitenwand in de hal van het clubhuis, deze website én social media in de gaten, www.facebook.com/befairtennis

Alle evenementen binnen Be Fair zijn kosteloos, op een paar uitzonderingen na. Wanneer een bijdrage wordt gevraagd dan staat dit op de informatieposter welke altijd in het clubhuis hangt of op internet staat.