Bardiensten

Per 1 november 2019 hebben alle seniorleden (met uitzondering van bestuurs- en commissieleden) de verplichting om (bar)diensten te draaien. Deze diensten kunnen worden ingezet ten behoeve van de bar, keuken en tuin (tuinploeg zit momenteel wel vol met 20 personen). 

Het aantal verplichte diensten verschilt per lid:

  • Jaarlid: 3 x per jaar (3 punten)
  • Zomerlid: 2 x per jaar (2 punten)
  • Winterlid: 1 x per jaar (1 punt)
  • 70+ lid: 2 x per jaar (2 punten)

Ons seizoen start op 1 april en eindigt op 31 maart.

Inplannen van bardiensten
Je kunt je voorkeur aangeven en vastzetten op het online platform van de KNLTB (https://mijn.knltb.club), via de KNLTB ClubApp en nu ook via onze website. Je hebt hiervoor een inlog nodig, raadpleeg voor meer informatie inloggen.

Bevestiging, herinnering e.d. 
De uitnodiging voor het inplannen van bardiensten, bevestigingen, wijzigingen, verwijderingen en herinneringen van ingeplande bardiensten ontvang je via de mail. Je hebt dan ruim de tijd om je diensten in te plannen.

Werkzaamheden tijdens de bardienst 
Voor de bardiensten is een draaiboek gemaakt met de werkzaamheden per dienst. Deze vindt je achter de bar (lessenaar). Er worden per ingang van het seizoen 2023/2024 geen aparte keukendiensten meer aangemaakt. De persoon die bardienst draait, wordt ook geacht een tosti of bitterballen uit de airfryer te kunnen maken. Bij drukke diensten (zoals tijdens toernooien en competities) wordt er gezorgd voor een ruime bezetting, zodat er altijd iemand de frituur kan bedienen.

Afkopen diensten
Be Fair biedt je de mogelijkheid om diensten af te kopen. De kosten hiervan zijn € 25 per dienst. Dit kan alleen wanneer dit aan het begin van het seizoen wordt aangegeven. Het verzoek kan gemaild worden naar [email protected]. Wanneer je je diensten niet op tijd invult via de app, ontvang je ook een factuur van € 25 per dienst.

Bardienst ruilen
Het is mogelijk om diensten te ruilen met andere leden. Benader zelf een ander lid om te ruilen of om je evt. te vervangen. Mail naar [email protected] als de ruil geregeld is, zodat de namen ook op de site omgeruild kunnen worden.

Niet komen opdagen voor de ingeplande dienst
Wanneer leden niet komen opdagen voor hun ingeplande dienst ontvangen zij een 'no show' boete van €50.

Toegang clubhuis
Zie instructie in het document hieronder (alleen zichtbaar voor leden die ingelogd zijn).

Vragen?
Neem contact op met de bardienstbeheerder Rein Kreuk via [email protected].