Racket Series

Onze Racket Series

Veel leden hebben de afgelopen jaren deelgenomen aan dit tennis- en padelgebeuren, dat het hele zomerseizoen doorloopt zonder dat je al te vaak beschikbaar hoeft te zijn.

Het evenement heeft een gezellig en sportief karakter en is erg geschikt om je tennis- of padelkwaliteiten te ontwikkelen en om nieuwe mensen te leren kennen.

Er doen zowel beginnende tennissers als padellers mee als wat meer gevorderde spelers, die dan meer uitdagende partijen krijgen. De beginners/licht-gevorderden worden op hun eigen niveau ingedeeld, zodat zij niet bang hoeven te zijn om "van te baan te worden geslagen”. Zo speelt iedereen op zijn eigen niveau partijen met veel fun.

Verspreid over het zomerseizoen wordt er steeds één maandagavond per maand gespeeld (uitgezonderd de vakantiemaanden).

Tijdens een Racket Series avond speel je 2 wedstrijden van 45 minuten elk, steeds met een andere partner en tegen een ander duo. Alhoewel je steeds (gemengd) dubbels speelt, kun je je gewoon individueel inschrijven. Voor deelname hoef je dus geen partner te zoeken.

Van iedere partij worden de uitslagen genoteerd en aan het eind van het seizoen wordt aan de winnaars prijzen uitgereikt.

Houd voor de exacte data onze clubagenda goed in de gaten!

Hans Mulders en Judith van Valburg