Tennis Series

Onze Tennis Series

Veel leden hebben de afgelopen jaren deelgenomen aan dit tennisgebeuren, dat het hele zomerseizoen doorloopt zonder dat je al te vaak beschikbaar hoeft te zijn.

Het evenement heeft een gezellig en sportief karakter en is erg geschikt om je tenniskwaliteiten te ontwikkelen en om nieuwe mensen te leren kennen.

Ondanks dat er veel beginnende tennissers meedoen, zijn de Be Fair Tennis Series ook bedoeld voor de gevorderde spelers, die dan ook uitdagende partijen krijgen. De beginners/licht-gevorderden worden op hun niveau ingedeeld, zodat zij niet bang hoeven te zijn om "van te baan te worden geslagen”. Zo speelt iedereen op zijn eigen niveau partijen met veel tennisfun.

Verspreid over het zomerseizoen wordt er steeds één maandagavond per maand gespeeld (uitgezonderd de vakantiemaanden).

Tijdens een speelavond tennis je 2 wedstrijden van 45 minuten elk, steeds met een andere partner en tegen een ander duo. Alhoewel je steeds (gemengd) dubbels speelt, kun je je gewoon individueel inschrijven. Voor deelname hoef je dus geen partner te zoeken.

Van iedere partij worden de uitslagen genoteerd en aan het eind van het seizoen wordt aan de winnaars prijzen uitgereikt.

Houd voor de exacte data onze clubagenda goed in de gaten!

Hans Mulders en René Loef