Tennislessen

Klaas Andringa en Mike Hoffmans staan voor jullie klaar als het gaat om het bijbrengen van de fijnste tennistechnieken en tactieken. Junioren en senioren kunnen bij beiden terecht en beiden zijn ook gediplomeerd tennisleraar. Onze trainers werken nauw samen om jullie de beste kwaliteit te kunnen leveren. Om les te kunnen nemen bij deze trainers moet je lid zijn van onze vereniging.

De trainers zijn regelmatig op het park te vinden dus dan kun je alvast kennismaken met hen.

Klaas Andringa

Klaas is te bereiken via nummer: 06-4876 0367 of [email protected]

Klaas is inmddels bijna 50 jaar trainer bij tennisvereniging Be Fair. Zelf speelt hij ook nog regelmatig een wedstrijdje in het eerste (veteranen) team van de club. Niet meer zo snel als vroeger, maar minstens zo gedreven om te winnen.

Deze 66-jarige bonk ervaring heeft in al die jaren duizenden mensen enthousiast gemaakt met het tennisspel en daarnaast ook nog meer dan 30 jonge tennisleraren opgeleid. In al die jaren is Klaas echter niet minder energiek op de baan en weet hij elke les vol enthousiasme te brengen.

Wie weet wordt jij zijn volgende talent?  Al met al is Klaas een bevlogen persoonlijkheid die u graag van dienst wil zijn op tennisgebied.

   

Mike Hoffmans

Mike is te bereiken via nummer: 06-1310 0451 of [email protected]

Mijn naam is Mike Hoffmans, woonachtig in Waddinxveen en eigenaar van MH-sports. Na circa 6 jaar gewerkt te hebben voor een grote tennisschool in de omgeving, heb ik in 2012 MH-sports opgericht. Het kunnen uitwerken van de vele ideeën die ik heb op het gebied van tennisles, motiveerde mij sterk om als zelfstandige aan de slag te gaan. Na mijn opleiding Sport en Bewegen succesvol te hebben afgerond, heb ik de KNLTB diploma’s “tennisleraar A en B’ behaald en mij verder gespecialiseerd in Tenniskids en conditietraining ( HITT ). Ik verzorg zowel op individueel als groepsniveau lessen en trainingen voor alle leeftijden en spelniveaus. Tijdens de lessen gaan we zo specifiek mogelijk jullie niveau naar een hoger plan tillen.

Graag wil ik u of uw kinderen op een naar mijn idee leuke en passende manier leren tennissen of verbeteren in jullie tennisspel. Ik ben van mening dat tennis meer betekent dan de slagen van het racket alleen. Tennis heeft te maken met plezier en motivatie, winnen en verliezen en natuurlijk ook met vaardigheid en conditie. Al deze onderdelen combineer ik in mijn lessen met aandacht voor de verschillen in leeftijd, tempo en niveau.

Hopelijk heb ik u nieuwsgierig gemaakt en tref ik u binnenkort op de tennisbaan. Graag meer informatie? Zie bovengenoemde contact gegevens en neem alvast een kijkje op www.mh-sports.nl

Aanmeldforrnulier senioren 2021 Klaas Andringa.pdf