Opwaarderen tennispas

Bij Tennisvereniging Be Fair kan niet met contant geld worden betaald. Er kan alleen worden afgerekend met PIN-pas, KNLTB-pas of via de KNIP-app.  Onze vereniging maakt gebruik van een kassasysteem voor sportverenigingen. Dit kassasysteem werd Le Credit Sportif genoemd. Inmiddels is Le Credit Sportif (LCS) verdergegaan onder de naam Twelve.  

Gebruik van de KNLTB pas als betaalpas

Je kunt je KNLTB-ledenpas als betaalpas binnen de vereniging gebruiken. Hiervoor moet er wel een saldo op de pas aanwezig zijn. Dit saldo komt niet fysiek op de KNLTB pas te staan maar op een rekening die aan de pas gekoppeld is. Op het moment dat je betaalt bij de bar wordt het pasnummer herkend en ook het hieraan gekoppelde saldo. Je kunt de KNLTB pas opwaarderen, via www.mijnkniponline.nl, via Pin in het clubhuis (zie Opwaarderen via Pin in het clubhuis) en via de KNIP-app. Mijn KNIP Online is de nieuwe inlogomgeving om je KNLTB pas op te waarderen, je transacties in te zien of nog veel meer. Je kunt inloggen met je gegevens die je ook voorheen gebruikte bij Mijn LCS. Er wordt gevraagd om je inloggevens te wijzigen. Het opwaarderen gaat om dezelfde manier als voorheen.  

Opwaarderen via PIN in het clubhuis

Je geeft bij de bardienst aan dat je de ledenpas wilt opwaarderen met een door jouw te bepalen bedrag. De bardienst drukt op de knop “Saldo”, haalt de KNLTB pas door de lezer, en drukt vervolgens op de knop “Opwaarderen”. Hierna voert de bardienst het door jou gewenste bedrag in en bevestigt de keuze. Je dient nu jouw pinpas in het PIN-apparaat te stoppen en de pincode daarop in te voeren zoals dat bij andere pinbetalingen gaat. Contactloos betalen is ook mogelijk! Na het succesvol afronden van de pintransactie is het bedrag bijgeboekt op (de virtuele rekening van) jouw KNLTB pas, en kan er met de pas betaald worden.  

Mijnkniponline.nl (via internet thuis op je pc of tablet)

Op de pagina https://mijnkniponline.nl kan je jouw saldo controleren, opwaarderen via Ideal, betaalhistorie bekijken en in geval van verlies de pas blokkeren. Er kan vanaf dat moment niemand meer met de pas betalen. De inloggegevens kan je zelf wijzigen onder de knop "Instellingen" en vervolgens "Mijn gegevens" en zo het e-mailadres(login) en wachtwoord wijzigen naar de door jou gewenste situatie. Er kunnen bij wachtwoord zowel letters als cijfers worden gebruikt. Als je de gegevens wilt opslaan druk je rechtsonder op de knop "Opslaan".  De nieuwe gegevens zijn nu vastgelegd.   

KNIP-app

Er is ook een KNIP-app voor de smartphone gebruikers. De KNIP-app is gratis te downloaden in de App Store en Google Play Store. De meeste functies zoals hierboven  beschreven zitten ook in de KNIP-app. Het is BELANGRIJK dat bij het inloggen het e-mailadres wordt gebruikt dat bekend is bij de KNLTB. Hierdoor zal het e-mailadres herkend worden en de ledenpas (en rekening) automatisch gekoppeld worden in de KNIP-app.  

Voor meer informatie kunnen jullie kijken op de website van Twelve. Klik hier voor meer informatie over Mijn KNIP Online of de KNIP-app.