Kampioenen tennis en padel najaar 2023

29 oktober 2023


Be Fair dames 3 stond onder aanvoering van captain Deborah van Leeuwen-Langbroek tot vrijdag 27 oktober tweede in de poule. Maar diezelfde vrijdagavond wonnen ze hun laatste inhaalwedstrijd met 4-0 en daarmee was het kampioenschap binnen! Van harte voor teamgenoten Maaike Mathu, Marina van Drie, Mariska Hanssen, Nicolette van Eeuwen en Zelveana Hoogendoorn-Bos.

Ook kampioen geworden is het herenteam van Frank Zuidhof, Johan van Ginkel, Joost Dekkers en Peter van Rooijen (hier is geen foto van). Gefeliciteerd mannen!!!

Het tennis damesteam (2e klasse) van Ingeborg Drӧge, José Kuiper-Drӧge, Anouk van de Ven, Lenneke Timmerman, Majorie Gordijn en Titia de Zeeuw (laatste 2 niet op de foto) wonnen hun laatste tenniscompetitiedag met 3-1 van Triomf. Eerder werd Be Quick met 3-1 verslagen; De Sluipers, Tehado en Stolwijk werden zelfs met 4-0 opzijgezet. Hiermee eindigde Be Fair met 18 punten uit 5 wedstrijden op de nummer 1 positie.

De padelcompetitie van het najaar 2023 was een gezellige en uitdagende competitie. Naast heel veel mooie resultaten, hebben wij een kampioen, namelijk Heren 2 van de zaterdag! Kampioen in de 3e klasse. Van harte!

Van links naar rechts:
Mitch Huizer
Tegenstander 🙈
Thijs van Heteren
Guido Alberts
Bas Glaubitz (verstopt achter IJsbrand)
IJsbrand Alberts
Logan van der Wal
Matthew van der Wal (niet op de foto)

Nieuwscategorieën