Hans Ferber en Richard Verbeek benoemd tot erelid

23 februari 2023


Lid van verdienste zijn zij, die vanwege bijzondere verdiensten jegens de vereniging door het bestuur in een algemene vergadering als zodanig zijn benoemd. Het verschil tussen erelid en lid van verdienste is dat ereleden geen geldelijke verplichtingen meer hebben. Beide hebben echter wel alle rechten van de leden.

In de afgelopen ALV van 22 februari 2023 zijn met trots benoemd tot erelid;

Hans Ferber – hij heeft het penningmeesterschap gevoerd en enkele malen het werk halverwege overgenomen van penningmeesters en zaken gecorrigeerd. Bij de beslissing van de investering in padelbanen heeft Hans een positieve bijdrage geleverd en op een verantwoorde wijze alle subsidiemogelijkheden gebruikt. Tijdens de corona periode heeft hij op een zakelijke wijze de financiën beheert en beoordeeld. Denk aan het aanvragen van ondersteuning voor de vereniging bij de overheid en deze gebruikt voor de exploitatiekosten, waardoor de vereniging de kosten heeft kunnen beheersen. De laatste jaren vervult Hans de rol als adviseur, naast penningmeester Bea, van het bestuur.

Richard Verbeek – als lid binnen de vereniging met een sterke persoonlijkheid, heeft Richard bijgedragen aan de aanleg van de padelbanen. Altijd nuchter, de kosten beheersen, laat andere maar praten, en wij zorgen voor een beheersing en reductie van kosten. “Geen woorden maar daden”, dat is Richard! Met veel inzet van zijn arbeid, coördinerend en controlerend, hebben wij in een korte periode 4 nieuwe padelbanen binnen de vereniging gerealiseerd. En nu nog steeds is Richard actief door zaken te verbeteren en vele kleine werkzaamheden uit te voeren zodat onze de leden optimaal gebruik kunnen maken van de tennis- en padelfaciliteiten.

Hans en Richard, van harte gefeliciteerd met jullie erelidmaatschap!

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen