Geslaagde sponsordag

19 november 2023


Op woensdag 1 november verzamelden de sponsoren en vrienden van Be Fair die zich hadden aangemeld voor onze sponsordag, ongeveer 30 man, op ons park.

De sponsoren waren uitgenodigd om vanuit Be Fair een blijk van waardering te geven aan de sponsoren. Sommigen zijn al heel lang sponsor, wat wij in hoge mate op prijs stellen.

Na de kennismaking en de koffie werd verzameld bij de padelbanen en na een kleine uitleg door Mike, en onder toeziend oog van Stephan, werd enthousiast begonnen.

Aanwijzingen van Mike en Stephan werden serieus opgevolgd en al gauw kwamen er soms leuke rally’s en gingen onze sponsoren fanatiek de strijd met de bal aan. Er zaten zeker wat talenten bij.

Het weer werkte ook niet tegen, fris maar droog. Sommigen waren er helemaal op gekleed en gingen in korte broek het spel aan.

Rond 17.00 uur werd er wat gedronken waarna we aan een klein hapje begonnen. Onze eigen driesterren kok Ruud van Gils had zich uitgeleefd op een pan verse snert, voor de bereiding geassisteerd door Klaas. Het was heerlijk!

Wij kunnen terugkijken op een leuke en inspirerende middag en zullen dit zeker volgend jaar herhalen. Met dank aan alle vrijwilligers en graag tot volgend jaar.

Wim, Klaas en Hans
Sponsorcommissie

Nieuwscategorieën