Even voorstellen: Mike Hoffmans

27 oktober 2023


Mike Hoffmans is eigenaar van Tennis- & Padelschool Waddinxveen (TPW) en leidt een hecht team van tennis- en padel leraren, dat lesgeeft bij Be Fair en onze collega-vereniging De Gouwe Smash. Tevens biedt TPW ook tennis- en padellessen aan in de hal in Boskoop.

Mike woont met zijn gezin in Waddinxveen en is nauw betrokken bij onze vereniging. Mike begon met tennis op zijn 15e en heeft de opleiding Sport en Bewegen gevolgd met aansluitend Tennisleraar A en B diploma. In 2012 startte Mike zijn eigen bedrijf op, MH Sports. Hiermee is hij nu 10 jaar werkzaam bij Be Fair. Sinds 2022 werd het tijd voor een naamsverandering, nieuw logo en website: Tennis- en Padelschool Waddinxveen. Er werden 4 padelbanen gebouwd en er ontstond steeds meer vraag naar tennislessen. Van ongeveer 25 lesuren op de baan in 2012 staat het TPW- team nu rond de 80 lesuren in de week op de tennis en padelbaan.

Ook voor rackets, grips en bespanningen, ballen en sporttassen kun je terecht bij Mike en zijn team. Goed materiaal zorgt voor meer spelplezier en voor minder blessures. Wil jij hier graag meer over weten d.m.v. racket testen of ‘gewoon’ een simpele vraag? Neem dan zeker contact op met Mike of één van zijn trainers.

Het team leraren bestaat uit fanatieke tennis- en padel spelers die met veel plezier hun kennis en kunde overbrengen op de leden. Het team bestaat uit: Mike – Stefan – Jordi – Sem – Marco – Michael – Bob en Jesse. Naast de reguliere lessen biedt het team ook aangepaste lesseries aan en verder ook thematrainingen, competitietrainingen en specifieke conditietrainingen ( HITT = Hoge intensieve tennis training ).

“Enjoy the game”: Plezier in het spel is het belangrijkste volgens Mike en hij stelt dat door verbetering van spel en techniek de speler meer plezier zal beleven aan het spel en daarmee gemotiveerder zal worden om zich te willen verbeteren. Voor kinderen is dit zeker het geval en zij kunnen met Tenniskids op een spelende manier plezier hebben en kennismaken met de tennis- en padelsport. Via het spelelement wordt door samen te spelen de techniek en de coördinatie verbeterd. Het aantal jeugdleden is door deze benadering weer sterk gegroeid de afgelopen 2 jaar. Mike heeft voor de jeugdlessen afspraken gemaakt met Be Fair en De Gouwe Smash zodat de jeugdleden gezamenlijke trainingen kunnen hebben op beide clubs. En kunnen deelnemen aan vele onderlinge evenementen. In het voorjaar van 2023 heeft het team aan de kinderen van de Kardinaal Alferinkschool kennismakingslessen gegeven. Er zijn plannen om dit verder uit te bouwen met andere scholen om de belangstelling voor tennis en padel aan te wakkeren en er wordt gedacht aan jeugdactiviteiten tijdens de schoolvakanties die door het team kan worden georganiseerd.

Naast deze werkzaamheden is Mike parttime begeleider van jonge talenten in Nederland bij Wilson Sports en vertegenwoordigt dit merk op locatie tijdens tennistoernooien.

Wil je meer weten? Neem contact op en Mike zal snel reageren. Email: [email protected]
App: TPW
Telefoon: 06-13100451

Nieuwscategorieën