Be Fair in vogelvlucht

Bar jubileum lager
Foto: 50-jarig jubileum september 2013

Tennisvereniging Be Fair is een gezellige en actieve vereniging met in totaal zo'n 600 leden. Tennisvereniging Be Fair is opgericht in 1963 en is één van de grotere verenigingen in de regio. In 2006 zijn alle banen gerenoveerd en voorzien van een smash-court all-weather laag waardoor na regen snel kan worden doorgespeeld en ook in de winter de banen bespeelbaar zijn. Begin 2007 is het clubhuis gerenoveerd en zijn de kantine, baanreservering en publicatievoorzieningen gemoderniseerd. Dit alles draagt bij aan de goede sfeer en de gezelligheid, welke mogelijk wordt gemaakt door de grote groep actieve vrijwilligers die zich inzet voor de vereniging.

Ons park 'De Buitenhof' beschikt over 10 smash court buitenbanen waar zowel 's zomers als in de winter op gespeeld kan worden. Alle banen zijn voorzien van een lichtinstallatie. In de winter kun je tot 's avonds 22.00 uur en in de zomer tot 's avonds 23.00 uur tennissen. We gaan 's morgens open om 9.00 uur. Voor het vrij spelen hanteren wij een digitaal afhangsysteem dat werkt met het lidmaatschapspasje. Je kunt per keer 30 minuten afhangen om te singelen (2 pasjes) of 45 minuten om te dubbelen (4 pasjes).

Wat kun je bij ons verwachten?

  • 'Labelen' voor senioren (18+): dit houdt in dat je gedurende een half uur willekeurig gekoppeld wordt aan nog drie andere spelers. Om vervolgens na deze periode weer met drie andere spelers verder te gaan. Een bijzondere leuke en gezellige manier om eens met andere leden kennis te maken. Wanneer kan ik labelen?
  • Voor de ontspanning na de inspanning beschikken we over een gezellig clubhuis met bar. De bar bemensen we zelf met leden op basis van vrijwilligheid. Hoe werkt de bardienst?
  • Om alle leden op de hoogte te houden van het laatste nieuws, verschijnt er aan het begin van elk seizoen een geïllustreerd en informatief clubblad. Via de website houden wij onze leden continu op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de vereniging. Lees de laatste clubbladen
  • Sinds enkele jaren versturen wij ook met enige regelmaat een digitale nieuwsbrief. Lees de laatste nieuwsbrieven
  • Voor bardiensten en klussen werken wij met vrijwilligers en hiervoor wordt een beroep gedaan op alle leden. Deze activiteiten blijken vaak een leuke kans om andere leden te leren kennen en op die manier houden we de kosten in de hand. Meer over vrijwilligerswerk bij Be Fair

Voor elk niveau

Tennissen kan binnen onze vereniging op elk niveau. Voor informatie over de tennissen lessen op ons park : tennislessen

Competitie en toernooien

Gedurende het gehele seizoen worden er diverse toernooien georganiseerd, waaraan iedereen kan deelnemen. Verder kan men indien mogelijk ook deelnemen aan de (districts)competitie op dinsdag, donderdagmiddag, vrijdagavond of zaterdag.

Belangstelling?

Lees meer over ons lidmaatschap of schrijf je direct in.

Welkom op de site!

Bekijk de laatste foto's.

Wil je een stukje aanleveren voor de website? Stuur je tekst naar redactie@befairtennis.nl

Heb je een vraag over de website? Mail dan met onze webmasters: webmaster@befairtennis.nl.

Adresgegevens

Tennispark "De Buitenhof"
Postbus 192, Sniepweg 13  
2740 AD  Waddinxveen
tel.nr. 0182-617609
Routebeschrijving