Tuinploeg zoekt extra vrijwilligers

17 maart 2024


Onze enthousiaste groep tuinvrijwilligers heeft met spoed versterking nodig en is op zoek naar nieuwe (liefst jongere) vrijwilligers die van tuinieren houden en het leuk vinden om samen de tuin te onderhouden als visitekaartje voor het Park Buitenhof. De vrijwilligers werken minimaal 3 keer per jaar op de zaterdagochtend (9.00 tot 12.00 uur) mee in de tuinploeg. Dit levert vrijwilligerspunten op, want als je mee helpt in de tuinploeg, hoef je geen bardiensten te draaien.

Vind je het leuk om te helpen met wieden, snoeien, grasmaaien en zomerbloeiers onderhouden? Meld je dan nu aan. Vanwege de vrij hoge leeftijd van de tuinploeg kunnen we zeker wat verjonging gebruiken, maar uiteraard mag iedereen zijn/ haar steentje bijdragen. Wij zorgen tussen het tuinieren door natuurlijk voor een kopje koffie met iets lekkers. En elk seizoen sluiten wij af met een gezellig etentje op de club. Het onderhoud doe je volgens een rooster (tussen de 3 en 6 keer per jaar) en in samenwerking met onze andere vrijwilligers. 

Dus: heb jij groene vingers en kun jij ons enthousiaste team helpen bij het onderhoud? Twijfel dan niet en doe lekker mee! Op deze manier kun je met jouw passie voor tuinieren, onze leden en bezoekers van ons prachtig aangelegde park weer laten genieten van de pracht van onze tuin!

Aanmelden bij Monique van Blijswijk of Hans Wijnstok.

Nieuwscategorieën