Reünie tennisvriendinnen

15 april 2024


Meer dan 20 jaar speelden Guusje de Man, Gerda de Jong, Gré Karsten en Trudy Asscheman in een vast groepje samen tennis. Guusje, Gerda en Gré zijn inmiddels gestopt met spelen, maar zij wilden toch samen nog een keer gezellig bijkletsen en op de tennisbaan oude bekenden ontmoeten. Maandagochtend 8 april kwamen Guusje, Gerda en Trudy op het terras van ons clubhuis op de koffie om herinneringen op te halen over hun tennishistorie. Gré kon vanwege ziekte helaas niet komen. De door hen meegenomen foto’s waren weer aanleiding voor allerlei anekdotes.

Door de jaren heen speelden zij samen op maandagochtend en woensdagochtend (labelen) hun partijtjes tennis en zij hebben meegedaan aan Ladies Day- en 50+ toernooien van Be Fair en speelden in de tennishal in Boskoop. Samen draaiden zij ook regelmatig hun bardiensten. Ook buiten de baan spraken zij af en toe met elkaar af om samen een museum te bezoeken of om ergens te gaan lunchen. Het spelen was leuk maar de gezelligheid met elkaar was niet minder belangrijk.

De dames gingen tennissen toen hun kinderen groter werden en er meer tijd voor andere activiteiten kwam naast hun werk. Sportief waren zij altijd al. Zij ontmoetten elkaar bij Be Fair op de tennisbaan toen er nog 6 tennisbanen waren en hebben door de jaren heen les gehad van Henriëtte, Wolf en Klaas. Gerda heeft 49 jaar tennis gespeeld. Zij heeft altijd gymnastiek beoefend en heeft op latere leeftijd leren skiën en langlaufen. Guusje heeft 45 jaar tennis gespeeld en heeft altijd veel lange afstanden gewandeld en speelde jaren bridge. Gré heeft zo’n 30 jaar tennis gespeeld. Trudy tennist nog meerdere dagen per week in andere groepjes.

Na zoveel jaar samen te hebben gespeeld en contacten op de club te hebben gehad vonden zij het leuk om elkaar weer te ontmoeten. Op onze gezellige club bouw je sociale contacten op voor het leven.

Nieuwscategorieën